Bundesliga: Τα στιγμιότυπα της 2ης αγωνιστικής (vids, pics)

Η Βόλφσμπουργκ ήταν η κερδισμένη της δεύτερης αγωνιστικής της Bundesliga. "Σεφτέ" για Μπάγερν, Λειψία, Λεβερκούζεν, γκέλα για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν τη σέντρα κάθε αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γκερντ Μίλερ, με τη συγκίνηση στο Μόναχο να είναι έντονη.

Στο Μόναχο για να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου Γερμανού ποδοσφαιριστή βρέθηκε και ο Ότο Ρεχάγκελ.

Δύσκολα η Μπάγερν, ισοπαλία στο Χοφενχάιμ

Μπάγερν Μονάχου-Κολωνία 3-2

Δύσκολη νίκη για τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε 3-2 της Κολωνίας με τον Μουσιάλα που ήρθε από τον πάγκο στο ημίχρονο να κάνει επιθετικά τη διαφορά δίνοντας την ευκαιρία στο Λεβαντόφσκι να “ξεκλειδώσει” την άμυνα των “τράγων“. Πρωταγωνιστής ο Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Χοφενχάιμ-Ουνιόν Βερολίνου 2-2

H Xοφενχάιμ αναδείχθηκε ισόπαλη της Ουνιόν Βερολίνου με 2-2 στην έδρα της και έφτασε τους 4 βαθμούς σε δυο ματς στο γερμανικό πρωτάθλημα. Δεύτερη ισοπαλία για την ομάδα της πρωτεύουσας.

Δείτε όλη τη δράση εδώ!

Γκέλα για Ντόρτμουντ, “2χ2” για Βόλφσμπουργκ

Χέρτα-Βόλφσμπουργκ 1-2

Με δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο η Βόλφσμπουργκ έφτασε στη νίκη με 2-1 επί της Χέρτα στο Βερολίνο εκκινώντας τη Bundesliga με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-1

Στάση Φράιμπουργκ για τη Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Ρόζε ηττήθηκε με 2-1, όπως και τον περασμένο Φεβρουάριο στο “Ντράιζαμ Σταντιον” και γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ 0-0

Το σύνολο του Όλιβερ Γκλάζνερ δεν κατάφερε ούτε τη δεύτερη αγωνιστική να πάρει την πρώτη νίκη στη σεζόν, μένοντας στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τους Βαυαρούς.

Μπόχουμ-Μάιντς 2-0

Το πρώτο παιχνίδι της Μπόχουμ στην έδρα της στην Bundesliga μετά από έντεκα χρόνια, συνδιάστηκε με νίκη, καθώς η ομάδα των Λαμπρόπουλου (βασικός) και Σταφυλίδη (μπήκε αλλαγή) επικράτησε 2-0 της Μάιντς.

Γκρότερ Φιρτ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1

Η Γκρόιτερ Φιρτ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την ιστορική πρώτη της εντός έδρας νίκη στην Bundesliga μένοντας στο 1-1 με την Αρμίνια η οποία από το 68′ έπαιζε με δέκα παίκτες.

Τεσσάρα η Λεβερκούζεν, στον πάγκο ο Ρέτσος

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 4-0 της Γκλάντμπαχ σε αγώνα για την 2η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στις πρώτες δύο επισκέψεις τους στην περιοχή της Μπορούσια. Δεν αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο ματς εδώ!

Πρώτη νίκη για Λειψία

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, η Λειψία συνέτριψε 4-0 την Στουτγκάρδη σε μια αμερικανική μονομαχία στους πάγκους με τον Τζέσε Μάρς να κερδίζει τον Πελεγκρίνο Ματαράτσο. Πρωταγωνιστής της νίκης της Red Bull ήταν ο Σομποζλάι, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Δείτε όλη τη δράση εδώ!

Αποτελέσματα, επόμενη αγωνιστική, βαθμολογία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.