Νάγκελσμαν: “Ο Λεβαντόφσκι δεν θέλει να φύγει”

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το Μόναχο, ξεκαθαρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο προπονητής της Μπάγερν υποστήριξε πως ο Πολωνός επιθετικός είναι χαρούμενος στη Βαυαρία, κάτι που δείχνει καθημερινά ακόμη και στις προπονήσεις και τόνισε πως δεν πιστεύει ότι θα αποχωρήσει.

“Δε με ενοχλεί καθόλου αυτή η κουβέντα, είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Αν δεν ήμουν προπονητής στη Μπάγερν, αλλά σε κάποιον άλλο μεγάλο σύλλογο, θα ρωτούσα πάντα γι’αυτόν, ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί να γίνει. Σκοράρει πολύ και είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός“, δήλωσε αρχικά ο Νάγκελσμαν και συμπλήρωσε:

“Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι πως αντιδράει ο παίκτης και ο Λέβα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μιλάει πολύ, σε μένα και τους παίκτες στην προπόνηση. Δεν απομονώνεται. Νιώθει καλά, κάτι που φάνηκε κι από την απόδοση του κόντρα στη Ντόρτμουντ. Ακόμα και στην προπόνηση. Ένας που θα ήθελε να φύγει, δεν τα κάνει αυτά.

Κομμάτι της ζωής, είναι και οι φήμες. Ζούμε όλοι με αυτές. Όταν όμως ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή διάθεση, είμαστε όλοι χαρούμενοι και αυτό μας ενδιαφέρει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.