Μάϊντζ-Λειψία 1-0: Επική νίκη παρά τις απουσίες (hls)

Η Μάϊντζ αν και είχε απώλειες 11 παικτών λόγω κορωνοϊού, νίκησε με 1-0 την Λειψία στην «MEWA Arena» για την 1η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μάϊντζ αν και είχε απώλειες 11 παικτών λόγω κορωνοϊού, νίκησε με 1-0 την Λειψία στην «MEWA Arena» για την 1η αγωνιστική της Bundesliga.


Οι γηπεδούχοι ήταν αριστοτεχνικά στημένοι στο γήπεδο από τον Μπο Σβένσον που πέρυσι κράτησε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, κάνοντας «θαύματα» από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία, στα μισά της σεζόν.


Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 5’ με γυριστή κεφαλιά του Λι που βρήκε το δοκάρι.


Στο 13’ όμως κατάφεραν να σημειώσουν το «χρυσό γκολ», όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νέμπελ, ο Μουκιέλε στην προσπάθεια του ν’ απομακρύνει έστρωσε τη μπάλα στο Νιακατέ που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.


Η Λειψία πίεσε για την ισοφάριση, είχε την κατοχή σε ποσοστό 65%, αλλά η πίεση της μεταφράστηκε σε πολλές ψηλές μπάλες που σταματούσε εύκολα ο πανύψηλος τερματοφύλακας της Μάϊντζ, Ρόμπιν Τσέτνερ.


Είχε εξαιρετικές στιγμές με πλασέ του Ν’ Νκουνκού στο 29’, κεφαλιά του Σιμακάν στο 58’ και κεφαλιές των Όρμπαν και Αντρέ Σίλβα στο 85’ και το 93’ αντίστοιχα.


Η Μάϊντζ κλείστηκε στην άμυνα της, είχε κι εκείνη τις στιγμές της στην αντεπίθεση χωρίς να καταφέρει να σκοράρει άλλο γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.