Χάνσι Φλικ: «Ο Τόμας Μίλερ είναι ένα φαινόμενο!»

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσαν να αναγνωριστούν ως οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσαν να αναγνωριστούν ως οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μπορεί ο Τόμας Μίλερ να μην έχει τη «λάμψη» των προαναφερθέντων «θρύλων» του ποδοσφαίρου, αλλά σύμφωνα με τον Χάνσι Φλικ, ο άσος της Μπάγερν αξίζει να πάρει τη θέση που του αρμόζει, πολύ ψηλά δηλαδή στη λίστα των καλύτερων του αθλήματος.

Ο Μίλερ έχει κερδίσει με τη Μπάγερν και την Εθνική Γερμανίας, σχεδόν ότι μπορεί να κερδίσει ένας ποδοσφαιριστής, από το 2008 που εμφανίστηκε στη «σκηνή», συμπεριλαμβανομένων των 10 τίτλων στη Μπουντεσλίγκα και του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2014. Ο 31χρονος έχει στην καριέρα του 214 γκολ και 218 ασίστ σε 581 εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι δεν είναι καθαρός επιθετικός, ούτε δεύτερος επιθετικός, ούτε επιθετικός μέσος ούτε ακραίος. Σύμφωνα με τον Φλικ- επικεφαλής προπονητής της Μπάγερν το 2020 και βοηθός του Λεβ, όταν η Γερμανία το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 – ο Μίλερ είναι «ένα φαινόμενο».

«Ο Τόμας δεν κάνει τα πάντα σωστά στο παιχνίδι, αλλά σου δίνει πολλά περισσότερα για να είσαι ενθουσιασμένος από ότι δυσαρεστημένος», δήλωσε ο 56χρονος στο περιοδικό των μελών της Μπάγερν.
«Υπάρχουν φορές που βγαίνει στη γωνία, όπου δεν έπρεπε να είναι, χάνει την μπάλα και βγαίνει μια αντεπίθεση. Σχεδόν έπρεπε να γελάσω και είχα την αίσθηση ότι το έκανε σκόπιμα, για να με ενοχλεί λίγο και για να με γεμίζει αδρεναλίνη! Δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις το στυλ παιχνιδιού του, αλλά δεν μπορείς να πεις ποσοτικά τι δίνει στην Εθνική ομάδα και τη Μπάγερν. Είναι πάντα θετικός, έχει τα ενεργειακά επίπεδα ενός 18χρονου και δίνει ώθηση σε όλους τους παίκτες. Μπορείς να βγάλεις το καπέλο σου μόνο με αυτά που έχει επιτύχει στην καριέρα του, είναι μοναδικός. Δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας σαν αυτόν!».

Μετά το τέλος του Euro, ο νέος τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει ξανά τον Μίλερ, ο οποίος μετά από απουσία περίπου 19 μηνών, βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της Γερμανίας και έπαιξε στο φιλικό απέναντι στη Δανία την Τετάρτη το βράδυ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.