Σάλκε: Η ενίσχυση συνεχίζεται

Η Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη ανακοίνωσε ένα ακόμη νέο απόκτημα τον αριστεροπόδαρο αμυντικό Άουβεγιαν από την Ολλανδική Άλκμααρ.

Την πέμπτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας ανακοίνωσε η Σάλκε η οποία προχωράει τον προγραμματισμό της γρήγορα.

Ο 24χρονος Ολλανδός αριστεροπόδαρος αμυντικός Τόμας Άουβεγιαν είναι το νέο απόκτημα της ομάδας του Δημήτρη Γραμμόζη. Ο παίκτης αποκτήθηκε δανεικός από την Άλκμααρ ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Άουβεγιαν δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στο 3-5-2 του Έλληνα προπονητή καθώς εκεί αγωνιζόταν και φέτος στην Σέριε Α όπου ήταν δανεικός στην Ουντινέζε.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Ράουβεν Σρέντερ δήλωσε : “Είναι ένας νεαρός, δυναμικός παίκτης ο οποίος είναι 24 ετών αλλά έχει πολλά χρόνια εμπειρίας ήδη. Από μικρός έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Άλκμααρ ενώ πέρσι έδειξε τις ικανότητές του και στην Σέριε Α. Είμαστε χαρούμενοι που ο Τόμας μας επέλεξε γιατί έχει τρομερό χαρακτήρα και έχει την ποιότητα αλλά και την ικανότητα που μας είναι απαραίτητη.”

Η Σάλκε έχει ήδη αποκτήσει και τους Τερόντε (επιθετικός/Αμβούργο), Λάτσα (μέσος/Μάιντς), Πάλσον (μέσος/Ντάρμσταντ) και Καμίνσκι (αμυντικός/Στουτγκάρδη).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.