Λεβαντόφσκι: Είδωλο μου ο Ρομπέρτο Μπάτζιο

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποκάλυψε πως το πρώτο ποδοσφαιρικό του είδωλό ήταν ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, «λυπάται» για τον συμπατριώτη του Βόιτσεχ Στσέσνι που έχασε το πρωτάθλημα, όμως τόνισε πως η Ίντερ άξιζε τον τίτλο.

Ο Πολωνός διεθνής παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν σκέφτεται τη Serie A ως πιθανό προορισμό στο μέλλον.

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο ήταν το πρώτο μου είδωλο. Τον παρακολούθησα να παίζει για την Ιταλία και τρελάθηκα. Η τεχνική, η ντρίμπλα, οι στόχοι και ακόμη και το κοτσιδάκι! Μερικές από τις ομάδες στην Ιταλία τις γνωρίζω καλά, γιατί τις αντιμετώπισα στο Champions League. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι εκτός από το συμβόλαιο που δεσμεύομαι με την Μπάγερν, νιώθω υπέροχα σε αυτό το κλαμπ. Η Serie A είναι σίγουρα ένα πιο τακτικό και αμυντικό πρωτάθλημα. Αλλά είναι τόσο δύσκολο να σκοράρεις στην Ιταλία όπως στη Γερμανία, την Ισπανία ή την Αγγλία”

Ο Ίντερ εξασφάλισε το σκουντέτο της φετινής περιόδου και ο Λεβαντόφσκι συμπαραστάθηκε στον φίλο του Βόιτσεχ Στσέσνι που δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής.

«Λυπάμαι για τον Στσέσνι, είναι συμπαίκτης και φίλος, αλλά η Ίντερ άξιζε να κερδίσει, αποδείχτηκε μια εξαιρετική ομάδα. Το να κερδίζεις εννέα πρωταθλήματα στη σειρά, όπως η Γιουβέντους και η Μπάγερν, είναι κάτι εξαιρετικό. Ήταν μια χρονιά με πολλές περίπλοκες καταστάσεις λόγω του COVID, αλλά γενικά, η νίκη ενός άλλου είναι πιο δύσκολη κάθε χρόνο. Ο τελευταίος τίτλος είναι πάντα πιο δύσκολος από τον προηγούμενο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.