Ματέους: «Ο Φλικ στην Eθνική, ο Νάγκελσμαν στην Μπάγερν!»

Οι εκτιμήσεις του Λόταρ Ματέους για την επόμενη μέρα σε Εθνική Γερμανίας και Μπάγερν.

Το καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί ο κύκλος του Γιόακιμ Λεβ, που αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, καθώς δεν έχει ξεχαστεί η ντροπιαστική συντριβή που γνώρισε η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014, από την Ισπανία με 6-0 για το Nations League. Ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής ομάδας, Ολιβερ Μπίερχοφ, βρίσκεται σ’ επαφή με διάφορους υποψήφιους για τον πάγκο, αλλά σύμφωνα με τον Λόταρ Ματέους ο Χάνσι Φλικ θα είναι ο διάδοχος του Λεβ, ενώ ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν!

«Είμαι πεπεισμένος πως ο Φλικ δεν θα είναι μετά το τέλος της φετινής σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν. Υπάρχει η πρόταση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που έχει στην κορυφή της λίστας της τον Φλικ και είναι κοντά σε συμφωνία. Από την πλευρά της η Μπάγερν έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση με τον τεχνικό της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για να του δώσει τη δουλειά, ενώ έχουν κάνει κουβέντα για οικονομικά και μεταγραφικά», τόνισε σχετικά ο Ματέους, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Μπάγερν στο Παρίσι κόντρα στην Παρί, για τα προημιτελικά του Champions League.

Να σημειωθεί πως και τα γερμανικά ΜΜΕ θεωρούν πιθανή την αποχώρηση του Φλικ από το Μόναχο, καθώς δεν έχει καλές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και να έχει σοβαρά παράπονα από την αποδυνάμωση του ρόστερ τον τελευταίο χρόνο, καθώς πουλήθηκε ο Τιάγκο Αλκάνταρα στη Λίβερπουλ, ενώ φεύγουν το καλοκαίρι Αλάμπα και Μπόατενγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.