Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 2-3: Παρέμεινε στο «κυνήγι» του Champions League (hls)

Δυσκολη νίκη που τους κρατάει στο κόλπο της τετράδας πήραν οι «κιτρινόμαυροι» στην 28η στροφή της Bundesliga.

Σπουδαίο τρίποντο που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι του Champions League πήρε η Ντόρτμουντ με 3-2 στην έδρα της Στουτγκάρδης. Η ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ επέστρεψε στο -7 απο την τέταρτη θέση και διατηρεί τις ελπίδες της για ένα εισιτήριο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στα του αγώνα, η Στουτγάρδη άνοιξε το σκορ με τον Καλάιτζιτς στο 17′ ύστερα από την ασίστ του Σόσα. Όμως στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς και το κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά.

Αρχικά στο 47′ ο Μπέλινγκχαμ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον Ρέινα να χρεώνεται την ασίστ και εν συνεχεία ο Ρόις έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους στο 52′, ύστερα από την τελική πάσα του Μόρεϊ.

Στο 78′ ο Ντιντάβι κατάφερε να φέρει το ματς ξανά στην ισοπαλία, δίνοντας ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα στους γηπεδούχους. Όπως δύο λεπτά μετά ο Κνάουφ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους», με το 3-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ: 17′ Καλάιτζιτς, 78′ Ντιντάβι – 47′ Μπέλινγκχαμ, 52′ Ρόις. 80′ Κνάουφ

Στουτγκάρδη: Κόμπελ, Κεμπφ (86′ Τσουρλινόφ), Μαυροπάνος (61′ Στένζελ), Αντόν, Σόσα, Καραζόρ, Εντό, Κουλιμπαλί (86′ Κλεμέντ), Φέρστερ (68′ Τόμι), Κλίμοβιτς (61′ Ντιντάβι), Καλάιτζιτς

Ντόρτμουντ: Χιτς, Μόρεϊ (84′ Πίτσεκ), Χούμελς (46′ Τσαν), Ακάντζι, Γκερέρο, Ντιλέινι, Μπέλινγκχαμ (80′ Μπράντ), Ρέινα (79′ Αζάρ), Ρόις (67′ Κνάουφ), Νταχούντ, Χάαλαντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.