Λεβαντόφσκι για Χάαλαντ: “Μεγάλος παίκτης με τεράστια προοπτική”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, χαρακτηρίζοντας ότι είναι παίκτης με μεγάλη προοπτική και πως το μέλλον του ανήκει.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πολωνού, ο νεαρός της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι νέος ακόμα, αλλά το μέλλον του είναι σίγουρα λαμπρό.

Εξάλλου αρκετοί είναι οι “μνηστήρες”, οι οποίοι θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, με τις ομάδες από την Ισπανία να έχουν κάνει πρώτη επαφή με τον πατέρα του παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “CBS Sport”:

Για την Μπάγερν Μονάχου και τον Χάαλαντ: Είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει ο καλύτερος, αλλά και εγώ από την πλευρά μου θέλω να συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο για πάρα πολλά χρόνια. Είμαι ευτυχισμένος εδώ που βρίσκομαι”

Για την αγωνιστική εικόνα του Χάαλαντ: “Είναι μεγάλος παίκτης, με τεράστια προοπτική, ενώ είναι ακόμα πολύ νέος. Στο μέλλον έχει τη δυνατότητα να γίνει ο καλύτερος σέντερ φορ στον κόσμο, σίγουρα. Είναι φανταστικό που παίζει στην Bundesliga και είναι ωραίο να βλέπεις έναν νέο παίκτη σε αυτό το πρωτάθλημα και να κοντράρεσαι μαζί του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.