Φλαμένγκο: “Ναυάγιο” στις επαφές με τον Ραφίνια (pic)

Η διοίκηση της Φλαμένγκο δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Ραφίνια για την επιστροφή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Η διοίκηση της Φλαμένγκο δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Ραφίνια για την επιστροφή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκονταν σε συζητήσεις με τη βραζιλιάνικη ομάδα για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της, μετά το σύντομο πέρασμά του από το λιμάνι. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος μέσω του Instagram, ο λόγος για τον οποίο δεν ήρθαν σε συμφωνία οι δυο πλευρές, δεν ήταν οικονομικός. 

Χαρακτηριστικά, ο Ραφίνια έγραψε: “Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Φλαμένγκο για την αγάπη τους και τον σεβασμό τους όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων για την πιθανή επιστροφή μου. Ξέρω πολύ καλά τους λόγους που δεν υπήρξε συμφωνία και χθες έμαθα όλες τις λεπτομέρειες. Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι. Τη Δευτέρα θα μιλήσω. Τα χρόνια περνάνε, οι παίκτες περνάνε, οι προπονητές το ίδιο, η Φλαμένγκο μένει”.

Το σχετικό ποστάρισμα:

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.