Σάντος: “Ο Μέσι δεν έπιασε το ρεκόρ του Πελέ”

Η Σάντος υποστηρίζει πως ο Πελέ έχει σημειώσει 1.091 γκολ με τη φανέλα της και πως ο Λιονέλ Μέσι απέχει αρκετά από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Βραζιλιάνου.

Η Σάντος υποστηρίζει πως ο Πελέ έχει σημειώσει 1.091 γκολ με τη φανέλα της και πως ο Λιονέλ Μέσι απέχει αρκετά από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Βραζιλιάνου. Αν και αρκετοί αμφισβητούν το κατά πόσο μπόρεσε ο Πελέ να σημειώσει αυτό τον αριθμό των γκολ και αφήνουν υπαινιγμούς για τον τρόπο με τον οποίο μετρούσε η Σάντος τα γκολ του παλαίμαχου Βραζιλιάνου, η ομάδα του έσπευσε να δώσει εξηγήσεις. Όπως τονίζει, σωστά υπολογίζεται πως ο Πελέ σημείωσε 634 γκολ σε επίσημα ματς, αλλά είχε σημειώσει ακόμα 448 σε φιλικά παιχνίδια. Ο Μέσι έχει ήδη ξεπεράσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό στα επίσημα γκολ, με τον Πελέ να τον συγχαίρει ο ίδιος για το επίτευγμά του. 

Η Σάντος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Πελέ σημείωσε 1.091 γκολ για τη Σάντος. Στους υπολογισμούς του εξειδικευμένου Τύπου, ο Βασιλιάς του Ποδοσφαίρου σημείωσε 643 σε διοργανώσεις και τα υπόλοιπα 448, επιτεύχθηκαν σε φιλικούς αγώνες και διοργανώσεις, οι οποίοι μπήκαν στη λήθη του χρόνου, σαν να είχαν λιγότερη αξία από τις υπόλοιπες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.