Σουάρες: «Δεν έχω μιλήσει με την Ίντερ Μαϊάμι»

Ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δήλωσε πως η αμερικανική ομάδα έχει επαφές με την Γκρέμιο. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει από τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας να μείνει ελεύθερος, για να συνεχίσει την καριέρα του στη νέα ομάδα του στενού του φίλου, Λιονέλ Μέσι. Η Γκρέμιο δε θέλει να τον παραχωρήσει χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία τους, όπως αναφέρει ο βραζιλιάνικος Τύπος.

Ο Σουάρες δήλωσε από την πλευρά του: «Αισθάνομαι ότι τον επόμενο χρόνο δε θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ εδώ, λόγω της φυσικής μου κατάστασης και των υψηλών απαιτήσεων του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, αυτός είναι και ο λόγος που έχω μιλήσει με το σύλλογο σχετικά με το να τερματίσει το συμβόλαιό μου με την Γκρέμιο έναν χρόνο νωρίτερα».

Επίσης, ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε: «Θα μπορούσε να είναι τον Δεκέμβριο. Ο σύλλογος συμφώνησε και είμαι ευγνώμον γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω κάπου αλλού λόγω του χρόνιου θέματος με το γόνατό μου, για το οποίο γνωρίζετε. Θα ζητούσα από τους οπαδούς της Γκρέμιο να εκτιμήσουν ότι έχουν έναν 37χρονο παίκτη που πάντα παίζει παρόλο που πονάει πολύ στο γόνατό του. Αυτό είναι το μόνο που ζητάω».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι καλά ενημερωμένος ότι η Ίντερ Μαϊάμι μίλησε με την Γκρέμιο κι ο σύλλογος τους είπε ότι έχω συμβόλαιο. Μπορώ να πω ότι η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει μιλήσει με εμένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας