Ιδιοκτήτης Μποταφόγκο: «Μιλήσαμε με τον ατζέντη του Χάμες, δεν ξέρω γιατί δεν τα πήγε καλά στον Ολυμπιακό»

Ο πρόεδρος της Μποταφόγκο, Τζον Τέξτορ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Χάμες Ροντρίγκες για να τον φέρει στην βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της ΜποταφόγκοΤζον Τέξτορ απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το θέμα του Χάμες Ροντρίγκες και επιβεβαίωσε πως ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του Κολομβιανού σούπερ σταρ, αλλά μέχρι εκείνος να πει πως θέλει να παίξει για την ομάδα δεν γίνεται να συμβεί κάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Μποταφόγκο:

«Μου αρέσει να παρακολουθώ τέτοιες μεγάλους παίκτες, παρόμοια υπόθεση με τον Καβάνι, τον Ζάχαβι… Παρακολουθώ τον Χάμες εδώ και πολλά χρόνια, τα παιδιά μου επίσης. Αυτοί οι παίκτες θέλουν να επιλέγονται, να θέλουν να είναι εδώ, χρειάζονται να παίζουν. Είναι τρομερός, δεν ξέρω γιατί δεν τα πήγε καλά στην άλλη ομάδα (Ολυμπιακός), αλλά αν μεγάλοι παίκτες εμφανιστούν στην σωστή τιμή…

Μου αρέσει να παρακολουθώ τέτοιες καταστάσεις, είναι αλήθεια πως μιλήσαμε με τον εκπρόσωπό του. Αλλά μέχρι εκείνος να πει πως θέλει να παίξει εδώ, αυτό θα είναι το σημείο κλειδί για μένα. Χρειάζεται να σηκώσει το τηλέφωνο και να πει πως θέλει να παίξει με την Μποταφόγκο. Αυτό δεν συνέβη ακόμη. Ας συνεχίσουμε να ψάχνουμε, αλλά τίποτα δεν έχει συμβεί ακόμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.