Φερέιρα: «Αν έρθει η γυναίκα μου, θα συνεχίσω στην Παλμέιρας»

Ξεκάθαρος ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Τον μοναδικό λόγο που θα τον έπειθε να συνεχίσει την Παλμέιρας αποκάλυψε ο Αμπέλ Φερέιρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο βραζιλιάνικο κανάλι «TV Cultura».

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πάρει ήδη την απόφασή του και ξεκαθάρισε ότι αυτή θα έχει σχέση με την οικογένειά του.

«Το να μείνεις δύο ή τρία χρόνια χωρίς την οικογένεια είναι αδύνατο. Ή πάω ή έρχονται… Η Παλμέιρας θέλει πολλά, και μου αρέσει πολύ η Παλμέιρας…

Ξέρετε ότι είμαι εδώ στη Βραζιλία χωρίς την οικογένειά μου. Είμαι εδώ μόνος. Η οικογένειά μου εδώ είναι οι παίκτες μου. Θα είναι οι πρώτοι που θα μάθουν την απόφασή μου. Είναι αλήθεια ότι έχω πρόταση με την Παλμέιρας για ανανέωση. Είχα μια συνομιλία με τη Λέιλα (Περέιρα, η πρόεδρος) την Παρασκευή. Υπήρχε επίσημη πρόταση. Μια πολύ ειλικρινής, κουβέντα, όπως μου αρέσει, μεταξύ εμένα και της Λεϊλά.

Αυτό που είμαι σήμερα εδώ στην Βραζιλία, το οφείλω στους παίκτες, γιατί έχουμε φτιάξει μια πραγματική ομάδα. Η απόφασή μου έχει ληφθεί, αλλά θα τους την πω πρώτα σε αυτούς. Ένα πράγμα που θέλω είναι ένας σύλλογος που παλεύει για τίτλους και η Παλμέιρας παλεύει για τίτλους. Θέλω να είμαι σε έναν σύλλογο που με αγαπάει όσο και εγώ τον σύλλογο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.