Ο Μέσι, ο Μπαπέ, ο Κριστιάνο και ο Χάαλαντ βλέπουν την… πλάτη ενός παίκτη της Φλαμένγκο!


Τι και αν οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι κορυφαίοι εν ενεργεία παίκτες στον πλανήτη; Τι και αν ο Νεϊμάρ βγάζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και το όνομα του “πουλάει” τρελά; Τι και αν ο Μπαπέ θεωρείται ο επόμενος super star στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Ένας παίκτης της Φλαμένγκο έχει αναγκάσει τους αστέρες της “στρογγυλής θεάς” να βλέπουν την… πλάτη του, καθώς σκοράρει με απίστευτους ρυθμούς!

Ο Γκαμπιγκόλ δεν είναι άγνωστο όνομα στο ευρωπαϊκό κοινό. Το πέρασμα του από την Ίντερ και η σύντομη θητεία του στην Μπενφίκα τον έκαναν γνωστό και στα μέρη μας, ωστόσο ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Gabriel Barbosa Almeida ή “νέος Νεϊμάρ”, όπως τον αποκαλούν στην Βραζιλία βρήκε την… υγειά του στη Φλαμένγκο και από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα των Rubro-Negro, σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο!

Μονάχα ο σπουδαίος Λεβαντόφσκι έχει πετύχει περισσότερα τέρματα από τον Γκαμπιγκόλ την τελευταία διετία και ο διεθνής Βραζιλιάνος φορ έχει αφήσει πίσω του στη σχετική λίστα τον Μέσι, τον Μπαμπέ, τον Χάαλαντ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ!

Ο Γκαμπιγκόλ έχει πετύχει 97 γκολ, 43 εκ των οποίων τα σημείωσε το 2019. Τα επτά ήταν στο Πρωτάθλημα Καριόκα, τα δύο στο Κύπελλο Βραζιλίας, τα 25 στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και τα 9 στο Libertadores.

To 2020, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ωστόσο πέτυχε 27 γκολ σε 43 παιχνίδια, ενώ το 2021 έχει σημειώσει 27 τέρματα σε αντίστοιχα παιχνίδια! Αν σε αυτούς τους αριθμούς προσθέσουμε και τις ασίστ, τότε ο Γκαμπιγκολ έχει άμεση συμμετοχή στα 126 από τα 129 γκολ που έχει σημειώσει η Φλαμένγκο, ένα απίθανο στατιστικό στοιχείο, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την επίδραση του δυναμικού φορ στο παιχνίδι της ομάδας από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της τελευταίας διετίας

Λεβαντόφσκι (Μπάγερν) – 127 γκολ
Γκαμπιγκόλ (Φλαμένγκο) – 97 γκολ
Μέσι (Μπαρτσελόνα) – 95 γκολ
Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν) – 93 γκολ
Χάαλαντ (Ντόρτμουντ) – 92 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους) – 85 γκολ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.