Τρεις «κούπες» σε Βέλγιο, Γερμανία και Γαλλία κρίνονται αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports!

Μην χάσετε τα Super Cup, Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη (17/7), Λειψία - Μπάγερν (30/7) και Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (31/7).

Οι τρεις πρώτες ποδοσφαιρικές «κούπες» σε Βέλγιο, Γερμανία και Γαλλία, θα κριθούν αποκλειστικά στο Novasports! Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και συνδρομητές Nova-Wind, τις επόμενες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime, τα Super Cup Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ – Γάνδη (17/7, 19:00), Super Cup Γερμανίας, Λειψία – Μπάγερν (30/7, 21:30) και Super Cup Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (31/7, 21:00)  με τα οποία ανοίγει η αυλαία για τη νέα σεζόν στις τρεις χώρες.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 17 Ιουλίου (19:00) θα διεξαχθεί το Super Cup Βελγίου, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ που είναι ο κάτοχος της διοργάνωσης και έχει πανηγυρίσει 16 φορές το συγκεκριμένο τρόπαιο και στην κυπελλούχο Γάνδη που το έχει κατακτήσει μία φορά, στην επονομαζόμενη «The Battle of Flanders». Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports Prime σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Η συνέχεια είναι το Σάββατο 30 Ιουλίου (21:30) στο Novasports Prime, με το Super Cup Γερμανίας που θα διεξαχθεί στη «Red Bull Arena», μεταξύ της πρωταθλήτριας, κατόχου και πολυνίκη (με 9 κατακτήσεις) του θεσμού, Μπάγερν Μονάχου και της Κυπελλούχου, Λειψίας.

Την επόμενη ημέρα (Κυριακή 31 Ιουλίου, 21:00) είναι η σειρά του Super Cup Γαλλίας μεταξύ της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν και της Κυπελλούχου Ναντ. Οι «Παριζιάνοι» είναι οι πολυνίκες του θεσμού με 10 κατακτήσεις ενώ τα «Καναρίνια» έχουν πανηγυρίσει τρεις φορές την κατάκτηση του τροπαίου. Ο αγώνας που θα μεταδοθεί από το Novasports Prime, θα διεξαχθεί στο «Bloomfield Stadium», στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, στο Τελ Αβιβ.

Σέντρα για τη 2. Bundesliga

Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου από την Παρασκευή 15 Ιουλίου συντονίζονται στο Novasports καθώς κάνει σέντρα η 2. Bundesliga. Στην πρεμιέρα οι συνδρομητές Nova και Wind θα απολαύσουν τις αναμετρήσεις Καϊζερσλάουτερν-Ανόβερο (Παρασκευή 15 Ιουλίου, 21:30, Novasports3) σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και Μαγδεμβούργο-Φορτούνα Ντίσελντορφ (Σάββατο 16 Ιουλίου, 21:30, Novasports Prime) σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Παράλληλα, με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova – Wind έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshiftπου δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.