Λιέγη-Άντερλεχτ: 0-2 Εύκολα κι απλά (vid)

Στους 16 του Κυπέλλου Βελγίου πέρασε η Άντερλεχτ που επικράτησε εκτός έδρας της Λιέγης, η οποία όμως δεν είχε επίσημο ματς στα πόδια της από τον Οκτώβριο καθώς η τρίτη κατηγορία Βελγίου έχει ματαιωθεί οριστικά λόγω κορωνοϊού.

Για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Βελγίου η Άντερλεχτ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Λιέγης που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του Βελγίου. Μάλλον που δεν αγωνίζεται, καθώς έπαιξε μόνο την πρώτη αγωνιστική τον Σεπτέμβριο και έκτοτε περίμενε την επανέναρξη του πρωταθλήνματος, η οποία δεν ήρθε ποτέ καθώς μετά από τρία lockdown και άρνηση της βελγικής κυβέρνησης να δώσει το πράσινο φως, η βελγική ομοσπονδία αποφάσισε την οριστική ματαίωση του πρωταθλήματος.

Έτσι μπήκε στο ματς μόνο με προπονήσεις και με δύο φιλικά, ενώ οι τρεις προκρίσεις που είχε κάνει στο Κύπελλο με ομάδες μικρότερης κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν μέχρι τις 11 Οκτωβρίου. Και τα πήγε περίφημα μένοντα;ς πιστή στο αμυντικό της πλάνο για 29 λεπτά όταν προδόθηκε από ένα λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Μουκαϊρού για το 0-1. Ο Ντεμπατί έβγαζε τα πάντα κρατώντας την ομάδα του στο ματς μέχρι το 67′.

Σε εκείνο το σημείο σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Ασιμέρου βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Το γκολ ποροήλθε από νέο λάθος στην άμυνα της Λιέγης, η οποία είχε κι εκείνη τις δικές της στιγμές στο ματς κυρίως με τον Λαλεμάν χωρίς να παραβιάσει όμως την εστία του Βελενρόιτερ. Θα μιλάγαμε για έκπληξη μεγατόνων αν είχε έρθει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Το 0-2 ουσιαστικά αφήνει άπαντες ικανοποιημένους. 

Λιέγη-Άντερλεχτ: 0-2 Εύκολα κι απλά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.