Άντερλεχτ – Όιπεν 3-1: Στον τελικό οι “μοβ” (hls)

λικό του Κυπέλλου Βελγίου προκρίθηκε η Άντερλεχτ μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Όιπεν στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (03.03) στις Βρυξέλλες.

Στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου προκρίθηκε η Άντερλεχτ μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Όιπεν στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (03.03) στις Βρυξέλλες (2-2 το πρώτο παιχνίδι).

Η ομάδα του Βενσάν Κομπανί πήρε άνετα το εισιτήριο για τον τελικό με τα τέρματα που σημείωσαν οι Μουρίλιο (4′), Μαγκαλιάν (27′) και Κουαμέ (46′), ενώ το μοναδικό τέρμα της Όιπεν του Έλληνα προπονητή, Μιχάλη Βαλκάνη, πέτυχε ο Πρέβλιακ στο 9ο λεπτό. Εκτός αποστολής της Όιπεν έμεινε ο Κωνσταντέλιας (δανεικός από τον ΠΑΟΚ).

Η Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει την Γκεντ στον τελικό του Βελγικού Κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο “Χέιζελ” στις 16 ή 17 Απριλίου.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με την ουκρανική σημαία στη φανέλα τους. Μάλιστα οι εμφανίσεις της Άντερλεχτ και της Όιπεν θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στα θύματα του πολέμου της Ουκρανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.