Κλαμπ Μπριζ – Λέουβεν 1-1, στραβοπάτημα των πρωτοπόρων (hls)


Αν η μπάλα δεν θέλει να μπει κι αν ο τερματοφύλακας κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, τότε ναι, η πρότελευταία ομάδα μπορεί να πάρει εκτός έδρας βαθμό από την πρώτη του πίνακα της βαθμολογίας.

Αυτό έγινε στο παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ με την Λέουβεν, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 42ο λεπτό με τον Τούρκο Ουζκαντσάρ με κεφαλιά, από κόρνερ του Μερσιέ.

Οι Κλαμπ Μπριζ έχανε τη μία ευκαρία μετά την άλλη, με τους Σόα, Ριτς και Ντε Κέτελαρ, αλλά η Λέουβεν σκόραρε το γκολ που θα μπορούσε να της χαρίσει και τη νίκη αν δεν είχε στο 77ο λεπτό την έμπνευση του σουτ εκτός περιοχής που νίκησε τον Ρόμο, ο Μάτα.

Ευκαιρίες με το… τσουβάλι για τους γηπεδούχους, αποκρούσεις για χειροκρότημα από τον Ρόμο και η Λέουβεν πήγε να κλέψει και πάλι το ματς όμως το σουτ του Μέρτενς σταμάτησε στο δοκάρι του Μινιολέ.

Ό,τι και να προσπάθησαν οι παίκτες της Μπριζ δεν κατέληγε στα δίχτυα και το τελικό 1-1 έδωσε τεράστια χαρά στους φιλοξενούμενους κι έβαλε φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.