Ντεμπούτο με νίκη

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της, η Σάλκε κέρδιζε 2-0 τη Ζανκτ Πάουλι ως το 88', όταν το ματς διακόπηκε.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της, η Σάλκε κέρδιζε 2-0 τη Ζανκτ Πάουλι ως το 88′, όταν το ματς διακόπηκε. Ο λόγος ήταν τα αντικείμενα που πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της ομάδας του Αμβούργου, με ένα… ποτήρι μπίρας να πετυχαίνει τον βοηθό του διαιτητή.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με τον Ραούλ και στο 66′ “σφράγισαν” τη νίκη με τον Ντράξλερ. Στη συνέχεια η Ζανκτ Πάουλι έμεινε με 9 παίκτες, αφού αποβλήθηκαν οι Καλά και Μπάρτελς στο 68′ και το 78′ αντίστοιχα, με το κλίμα στις εξέδρες του “Μίλερντορ” να “φουντώνει”.

Σε κάθε περίπτωση, είτε μετρήσει κανονικά το παιχνίδι, είτε το πάρει η Σάλκε στα… χαρτιά, ο Ράνγκνικ οδήγησε την ομάδα του σε ένα πολύτιμο “τρίποντο”, στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των “μπλε του βασιλιά”. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο σαν αμυντικός μέσος δίπλα στον Κλούγκε.

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ (Στανισλάφσκι): Πλικέ, Μπάρτελς, Τόραντ, Γκούνες, Καλά, Μπολ (77′ Μπρουνς), Λέμαν, Τακί (82′ Έγκερ), Κρούσε, Χένινγκς (63′ Νάκι), Ασαμόα

ΣΑΛΚΕ (Ράνγκνικ): Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μέτσελντερ, Σαρπάι, Κλούγκε (75′ Ματίπ), Παπαδόπουλος, Φαρφάν, Μπάουμγιοχαν (46′ Ντράξλερ), Ραούλ, Γκαβράνοβιτς (7′ Έντου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.