Η Μπάγερν θέλει Ντεμπελέ και η Ντόρτμουντ πανηγυρίζει

Αναζητώντας παίκτες για να ενισχυθεί η Μπάγερν Μονάχου θέλει τον Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα! Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, κερδισμένη θα είναι και η Ντόρτμουντ.

Αναζητώντας παίκτες για να ενισχυθεί η Μπάγερν Μονάχου θέλει τον Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα! Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, κερδισμένη θα είναι και η Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί είναι σε πανικό! Σε ένα καλοκαίρι που έχουν αποχωρήσει οι Ριμπερί, Ρόμπεν, Χούμελς, Ροντρίγκες και Ραφίνια αντικαταστάτες δεν έχουν αποκτηθεί!

Από την περσινή σεζόν υπάρχουν οι ολοκληρωμένες μεταγραφές των Παβάρ (Στουτγκάρδη), Ερνάντεζ (Ατλέτικο Μαδρ.) και Αρπ (Αμβούργο)!

Η Μπάγερν ψάχνει επειγόντως τέσσερις παίκτες όπως δηλώνει ο κόουτς Νικο Κόβατς και ένας από αυτούς είναι ο Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα! 

Οι μπλαουγκράνα είχαν αποκτήσει τον Ντεμπελέ το 2017 απο τη Ντόρτμουντ έναντι 105 εκατομμυρίων Ευρώ αλλά ένας όρος στη συμφωνία ήταν πως σε περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή η Ντόρτμουντ θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα είκοσι εκατομμύρια Ευρώ ότι και αν πάρει η Μπαρτσελόνα για την παραχώρησή του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.