Στη Ντόρτμουντ ο Χακίμι

Στη Μπουντεσλίγκα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και για την επόμενη διετία ο Ασράφ Χακίμι, καθώς η Ντόρτμουντ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Μπουντεσλίγκα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και για την επόμενη διετία ο Ασράφ Χακίμι, καθώς η Ντόρτμουντ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο 19χρονος αμυντικός ανήκει στη «βασίλισσα» από το 2006, όμως μόλις πέρυσι πήρε «προαγωγή» στην πρώτη ομάδα, όπου ακόμη δεν υπάρχει χώρος για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έτσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό και συμφώνησαν με τη Ντόρτμουντ. 

Μάλιστα, η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά διετή δανεισμό, οπότε ο διεθνής Μαροκινός θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στο υψηλότερο επίπεδο και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. 

«Ο Ασράφ Χακίμι είναι νέος και πολύ δυναμικός αμυντικός, ο οποίος έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ.

Την περσινή σεζόν ο Χακίμι αγωνίστηκε σε συνολικά 17 παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας δύο τέρματα στο πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.