Αυλωνίτης από Γκρατς: “Δύσκολο να τελειώσει το πρωτάθλημα, η αστυνομία στους δρομους”

Στο αυστριακό πρωτάθλημα απομένουν τα play off (όπως στην Ελλάδα) και ο κορυφαίος αμυντικός της λίγκας Τάσος Αυλωνίτης, εκτιμά μέσω του novasports πως δε θα πραγματοποιηθούν. Η αστυνομία στους δρόμους! Συνιστά υπομονή και πίστη.

 Ο Τάσος Αυλωνίτης έχει ανακηρυχθεί κορυφαίος αμυντικός της δεκαετίας για τη  Στουρμ Γκρατς αγωνιζόμενος μάλιστα σε αυτή τα τελευταία δύο χρόνια. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο βιώνει την εφιαλτική κατάσταση του κορωνοίού και μιλώντας στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr τονίζει πως θεωρεί  ότι δύσκολα θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι η Αυστρία είναι μια χώρα η οποία είχε τα πρώτα κρούσματα στις 29 Φεβρουαρίου και έκτοτε καθημερινά αυξάνονται για να φτάσουμε πριν από μερικές μέρες στον πρώτο νεκρό. Από εκείνη τη μέρα τα πάντα άλλαξαν στη χώρα όπως λέει ο Τάσος Αυλωνίτης στο novasports.

Η αστυνομία στους δρόμους

“Από την Πέμπτη αυστηροποιήθηκαν πολύ τα μέτρα, αλλά παράλληλα αυξήθηκε και ο πανικός. Φυσικά το πρωτάθλημα σταμάτησε άμεσα, κι ενώ Δευτέρα θα είχαμε προπόνηση, με τα κρούσματα να αυξάνονται κατά πολύ αποφασίστηκε από την ομάδα μου να σταματήσουμε και τις προπονήσεις. 

Μάλιστα από σήμερα, η αστυνομία θα είναι στους δρόμους και δε επιτρέπει την κυκλοφορία σε άτομα που δε μένουν στο ίδιο σπίτι. Δηλαδή εγώ θα μπορώ να κυκλοφορώ μόνο με τη γυναίκα μου, αλλά όχι με άτομο που δε μένει μαζί μου.

Δε νομίζω να γίνουν τα play off

Έχω την εντύπωση πως αργά ή γρήγορα θα αποφασιστεί πως το πρωτάθλημα θα τελειώσει με την υπάρχουσα βαθμολογία. Έχουν μείνει  δηλαδή οι τελευταίοι δέκα αγώνες των play off αλλά δε βλέπω να ξεκινάμε με την κατάσταση που επικρατεί εδώ και νομίζω αυτό θα είναι  και το σωστό. Αν γίνει αυτό θα μοθυ επιτραπεί να επιστρέψω στην Ελλάδα, μέχρι τότε απαγορεύεται από την ομάδα. 

Πάντως προπονήσεις και πρωτάθλημα έχουν σταματήσει επ’ αόριστον, αν και αρχικά θα είχαμε προπόνηση την Πέμπτη. Ίσως έχουμε νέα ενημέρωση μετά τη συνάντηση των ομοσπονδιών με την ΟΥΕΦΑ.

Γενικά εγώ συνεχίζω να προπονούμαι μόνος μου εδώ στο σπίτι, κάνω τη γυμναστική που μας έχει δώσει η ομάδα. Θα ήθελα να βγω να τρέξω κι έξω αλλά υπάρχει ο φόβος. Διαβάζοντας για την ώρα όσα γίνονται στην Ιταλία εν υπάρχει μυαλό για ποδόσφαιρο πάντως. Αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Υπομονή και πίστη!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.