Bayern Fest! (pics+video)

Είναι νωρίς για το Octoberfest, όμως για την Μπάγερν ξεκίνησε το πάρτυ καθώς νίκησε εύκολα στο Μόναχο την Μάιντς (6-1) με ανατροπή. Βασικοί για πρώτη φορά Κοουτίνιο και Πέρισιτς. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη.

Είναι νωρίς για το Octoberfest, όμως για την Μπάγερν ξεκίνησε το πάρτυ καθώς νίκησε εύκολα στο Μόναχο την Μάιντς (6-1) με ανατροπή. Βασικοί για πρώτη φορά  Κοουτίνιο και Πέρισιτς. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη.

Μόλιςστο 6ο λεπτό ο Ολλανδός Μποέτιους άνοιξε το σκορ για την Μάιντς με τους βαυαρούς να γυρίζουν το παιχνλιδι μέσα σε δέκα λεπτά. Ο Παβάρ με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπάγερν ισοφάρισε με ωραίο γκολ στο 36ο λεπτό και ο Νταβίντ Αλάμπα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά την ομάδα του Κόβατς.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιβάν Πέρισιτς έκανε σεφτέ στα γκολ με κεφαλιά ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1 και ο Γάλλος Κίνγκλεϊ Κομάν έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους στο 64ο λεπτό.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θα μπορούσε να λείψει από τον πίνακα με τους σκόρερ με τον Πολωνό να σημειώνει το 6ο του γκολ σε τρία παιχνίδια στο 78ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρθηκε από τον νεαρό Καναδό Αλφόνσο Ντέιβις που έγραψε το 6-1 στο 80ο λεπτό.


Κόβατς:
Νόιερ, Ζούλε, Ερνάντεζ, Αλάμπα, Αλάμπα, Κίμιχ, Τιάγκο(79′ Κουζάνς), Κομάν, Κοουτίνιο(67′ Μίλερ), Πέρισιτς(69’Ντέιβις), Λεβαντόφσκι


Σβαρτς:
Μίλερ,Γκαμπριέλ,Χακ,Άαρον,Νιακατέ,Φερνάντες, Μπάκου, Λάτσα(46′ Κούντε), Μποέτιους, Ονίσιβο, Μπούρκαρντ (56’Ζάλαϊ) 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.