Πρωταθλήτρια η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-1 της Ίνγκολσταντ εκτός έδρας και μία «στροφή» πριν τη ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα, πανηγύρισε το 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και τέταρτο συνεχόμενο.

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 2-1 της Ίνγκολσταντ εκτός έδρας και μία «στροφή» πριν τη ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα, πανηγύρισε το 26ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και τέταρτο συνεχόμενο.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και το όνειρο για «τρεμπλ» να «έσβησε», όμως στη Γερμανία δεν έχει αντίπαλο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αν και δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, χάρη στα δύο γκολ του Λεβαντόφσκι (15’, 32’) πέρασε από την έδρα της Ίνγκολσταντ και πέτυχε την 27η φετινή της νίκη, κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο.

Την ίδια ώρα, σπουδαία νίκη πέτυχε η Γκλάντμπαχ με σκορ 2-1 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν και «κλείδωσε» την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς. Η Μπάγερ πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον Αρανγκίς (20’), όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Με δύο γκολ του Χαν (43’, 79’) έφεραν… τούμπα το ματς και πήραν μία τεράστια νίκη. 

Από εκεί και πέρα, η Μάιντζ πέρασε (1-3) από την έδρα της Στουτγάρδης και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Αντίθετα η Χέρτα έχασε μέσα στην έδρα της με 1-2 από τη Ντάρμσταντ, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ βαθμούς απώλεσε και η Σάλκε, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άουγκσμπουργκ. 

Τέλος, μεγάλης σημασίας νίκη στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία σημείωσε η Άιντραχτ, η οποία επιβλήθηκε 1-0 της Ντόρτμουντ στη Φρανκφούρτη. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα:

Σάλκε – Άουγκσμπουργκ 1-1 
Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν 2-1 
Αμβούργο – Βόλφσμπουργκ 0-1 
Στουτγάρδη – Μάιντζ 1-3 
Φρανκφούρτη – Ντόρτμουντ 1-0 
Κολωνία – Βέρντερ 0-0
Ανόβερο – Χόφενχαϊμ 1-0 
Χέρτα – Ντάρμσταντ 1-2 
Ίνγκολσταντ – Μπάγερν Μονάχου 1-2 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.