Επική ανατροπή η Μπάγερν, «ζωντανό» το Αμβούργο

Σε ένα από τα πιο τρελά φετινά παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε απίστευτη ανατροπή (5-4) μέσα στο «σπίτι» της Λειψίας, την ώρα που το Αμβούργο με τον βαθμό που απέσπασε (1-1) από τη Σάλκε έμεινε «ζωντανό» στη «μάχη» παραμονής. Υποβιβάστηκε η Ίνγκολσταντ.

Σε ένα από τα πιο τρελά φετινά παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε απίστευτη ανατροπή (5-4) μέσα στο «σπίτι» της Λειψίας, την ώρα που το Αμβούργο με τον βαθμό που απέσπασε (1-1) από τη Σάλκε έμεινε «ζωντανό» στη «μάχη» παραμονής. 

Οι Βαυαροί, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, βρέθηκαν να χάνουν με 4-2 στο 65’, όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι. Στο 84’ ο Λεβαντόσφσκι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 4-3, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλάμπα ισοφάρισε και στο 90+5’ ο Ρόμπεν ολοκλήρωσε την επική ανατροπή (4-5), χαρίζοντας στην ομάδα του το «τρίποντο», που μικρή σημασία είχε, αφού η πραγματική «μάχη» στη Μπουντεσλίγκα γίνεται στις τελευταίες θέσεις.

Εκεί, το Αμβούργο με γκολ του Λασόγκα στις καθυστερήσεις, «έκλεψε» τον βαθμό από τη Σάλκε, έφτασε τους 35 πόντους και παρέμεινε «ζωντανό». Βαθμό «χρυσάφι» πήρε και η Άουγκσμπουργκ (1-1) απέναντι στη Ντόρτμουντ, ενώ η Μάιντζ πέτυχε τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 4-2 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον γνώριμο μας από τη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Ντε Μπλάσις να βρίσκει δίχτυα.

Σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες ομάδες, που δίνουν αγώνα παραμονής στην κατηγορία, η Ίνγκολσταντ με το 1-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ θα ακολουθήσει τη Ντάρμσταντ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, καθώς υποβιβάστηκε και μαθηματικά. 

Τέλος, στο ματς που διεξήχθη στη «Volkswagen Arena» και είχε διακοπή 28 λεπτών λόγω ισχυρής βροχόπτωσης Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους «λύκους» να παραμένουν με 37 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και να κρατούν τη τύχη στα χέρια τους. Και αυτό διότι στην τελευταία αγωνιστική τους αρκεί να μην χάσουν από το Αμβούργο για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Μπουντεσλίγκα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Μάιντζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-2
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Κολωνία 2-2
Ντάρμσταντ – Χέρτα Βερολίνου 0-2
Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-1
Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 4-5
Φράιμπουργκ –  Ίνγκολσταντ 1-1
Σάλκε – Αμβούργο 1-1
Βέρντερ Βρέμης – Χόφενχαϊμ 3-5
Βόλφμπουργ – Γκλάντμπαχ 1-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.