Ζάλτσμπουργκ : Στα 35 εκατομμύρια η τιμή του Αντεγέμι

Η Ζάλτσμπουργκ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να πουλήσει το νέο της αστέρι στην επίθεση, τον Γερμανό Αντεγέμι. Για να συζητήσει όμως η πρόταση πρέπει να ξεκινάει από τα 35 εκατομμύρια.

Μετά από συνεχόμενα βραβεία MVP στο Champions League για την Ζάλτσμπουργκ ο Γερμανός επιθετικός Καρίμ Αντεγέμι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Φυσικά βοήθησε και η κλήση του στην Εθνική Γερμανίας αλλά και το γκολ που πέτυχε ήδη με τα πάντσερ στο ντεμπούτο του.

Τον προηγούμενο μήνα είχε αναφερθεί ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αντεγέμι και την Τετάρτη, ο εκπρόσωπος του Πάτρικ Μπέργκερ ανέφερε ότι ο παίκτης του δεν θα είχε πρόβλημα να αφήσει την Αυστριακή ομάδα. Η τιμή εκκίνησης όμως για τις συζητήσεις είναι στα 35 εκατομμύρια Ευρώ.

Ταχύτατος, με καλή τεχνική και εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός κέρδισε τρία πέναλτι στο παιχνίδι με την Σεβίλλη και άλλο ένα απέναντι στην Λιλ στο Champions League. Συνολικά φέτος έχει παίξει σε 16 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις με τους Αυστριακούς και μετράει έντεκα γκολ και δύο ασίστ.

Στην Μπαρτσελόνα έχουν προστεθεί άλλες δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και είναι η Ντόρτμουντ αλλά και η Λίβερπουλ. Ο Αντεγέμι πάντως φαίνεται να προτιμά την Γερμανία ως επόμενο προορισμό της καριέρας του ενώ δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι έχει αρχίσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.