Επισήμως στην Άιντραχτ ο Βαλντές

Την απόκτηση του Νέλσον Βαλντές ανακοίνωσε επισήμως η διοίκηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Παραγουανό επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Την απόκτηση του Νέλσον Βαλντές ανακοίνωσε επισήμως η διοίκηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Παραγουανό επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είχε έρθει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα και το μόνο που απέμενε ήταν οι επίσημες ανακοινώσεις, για να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του.


Ο 30χρονος επιθετικός θα συνεργαστεί και πάλι με τον Τόμας Σάαφ, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στη Βέρντερ Βρέμης, την τετραετία 2002-2006. Ο Βαλντές είναι γνώστης της γερμανικής πραγματικότητας, καθώς πέρα από την ομάδα της Βρέμης, έχει αγωνιστεί και στη Ντόρτμουντ. Επίσης, έχει φορέσει τις φανέλες των Χέρκουλες, Ρούμπιν Καζάν, Βαλένθια και Αλ Τζαζίρα.


Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μπρούνο Χούμπνερ τόνισε για την απόκτηση του Βαλντές: «Η έλευση του Νέλσον Βαλντές προσδίδει εμπειρία στην ομάδα, ενώ είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή, Τόμας Σάαφ με μεγάλη επιτυχία. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την συνεργασία μαζί του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.