Αισιόδοξη για Μερτεζάκερ η Βέρντερ

Ο Κλάους Αλοφς τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την ανανέωση του συμβολαίου του Μερτεζάκερ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, Κλάους Αλοφς σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Περ Μερτεζάκερ και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της Αρσεναλ για τον παίκτη. Οι «κανονιέρηδες» είχαν κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά τότε δέχθηκαν  αρνητική απάντηση. Τώρα φέρονται να ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Γερμανό άσο και ευελπιστούν πως θα έρθουν σε συμφωνία.

 «Οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα μας ο Μερτεζάκερ, είναι ακόμα πολλές. Έχουμε ξεκινήσει νέες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και πιστεύω πως θα τον πείσουμε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Βέρντερ για πολλά ακόμα χρόνια»,τόνισε ο Αλοφς.

Ο 26χρονος αμυντικός και ήδη 75 φορές αρχηγός της εθνικής Γερμανίας, αποτελεί το μεγαλύτερο στόχο του Αρσέν Βεγνκέρ, καθώς θέλει να βάλει στην άμυνά του έναν έμπειρο και δυνατό ποδοσφαιριστή.  Το συμβόλαιο του Μερτεζάκερ με τη Βέρντερ τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας