“Ο Σκόκο θα πάει στη Νιούελς” (pics)

To όνομα του Νάτσο Σκόκο είναι και πάλι στο προσκήνιο με τους Αργεντινούς να γράφουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Νιούελς Ολντ Μπόις...

To όνομα του Νάτσο Σκόκο είναι και πάλι στο προσκήνιο με τους Αργεντινούς να γράφουν ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Νιούελς Ολντ Μπόις… O τελευταίος όμως θα είναι η ομάδα της πόλης του, η Hughes FC, από όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. 

Ένας από τους παιδικούς φίλους, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί το ποδόσφαιρο αλλά στην πορεία ακολούθησαν διαφορετικά μονοπάτια, ο Σέρχιο Τζιορντάνο μίλησε στην “Ole” για τη σχέση του με τον επιθετικός της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 34χρονος επιθετικός περνάει την καραντίνα του στο σπίτι του στην πόλη της Σάντα Φε, όπου γεννήθηκε. 

“Τις προάλλες έκανα βόλτα με το ποδήλατο και πέρασα από το σπίτι του. Τον είδα να ποτίζει το γρασίδι. Τον χαιρέτησα από μακριά. Θα έχουμε χρόνο στο μέλλον να τα πούμε από κοντά, να κάνουμε μπάρμπεκιου και να παίξουμε ποδόσφαιρο” είπε ο Τζιορντάνο για να προσθέσει: “Έχει μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη για την Ρίβερ Πλέιτ, αλλά πάντα έλεγε ότι το σπίτι του είναι η Νιούελς Ολντ Μπόις. Έχω την αίσθηση ότι η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα είναι η Νιούελς”. 

Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι ότι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του Νάτσο Σκόκο θα είναι η ομάδα της πατρίδας του, η Hughes FC, με τον ίδιο να δηλώνει πως όταν αποσυρθεί θα παίξει εκεί για ένα, δύο ή τρία χρόνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.