Η Ρίβερ Πλέιτ “φρέσκαρε” το σήμα της και οι Αργεντινοί ψάχνουν τις… λεπτομέρειες! (vids)

Με τις ευλογίες του Μαρσέλο Γκαλιάρδο, ο οποίος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη Ρίβερ Πλέιτ, ο ιστορικός σύλλογος από το Μπουένος Άιρες "φρέσκαρε" το λογότυπο του, αλλά οι Αργεντινοί... ψάχνονται!

Με τις ευλογίες του Μαρσέλο Γκαλιάρδο, ο οποίος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη Ρίβερ Πλέιτ, ο ιστορικός σύλλογος από το Μπουένος Άιρες “φρέσκαρε” το λογότυπο του.

Μόνο που λίγοι κατάλαβαν τις διαφορές στο… νέο σήμα της Ρίβερ Πλέιτ και οι Αργεντινοί ψάχνουν με το “μικροσκόπιο” να βρουν τα νέα στοιχεία που έχουν προστεθεί στο επετειακό logo – για τον εορτασμό 120 χρόνων – του συλλόγου.

Μάλιστα μετά από… μελέτη, η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της χώρας, Ole προχώρησε και σε αναλυτική παρουσίαση του νέου λογότυπου για να γίνει αντιληπτό το “φρεσκάρισμα” που πήρε… ένα χρόνο στους εμπνευστές του για να το δημιουργήσουν.

Στην ασπίδα του συλλόγου υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις στο χρωματισμό, ενώ το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι το CARP (Club Atletico River Plate) έγινε ευανάγνωστο.

“Η νέα ασπίδα δείχνει πιο μοντέρνα και το CARP πιο καθαρό. Παράλληλα και η κόκκινη ρίγα είναι πιο καθαρή, γιατί είναι και το πιο σημαντικό στοιχείο στο σήμα μας”, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Χόρχε Μπρίτο στην παρουσίαση του ανανεωμένου σήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.