Τελείωσε και χωρίς νικητή

Χωρίς νικητή, με μία αποβολή και με πολλές διακοπές, ολοκληρώθηκε το Σούπερ Κλάσικο. Η Ρίβερ Πλέιτ "πάγωσε" το Λα Μπομπονέρα μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Λαντζίνι, αλλά η Μπόκα κατάφερε στο 39' να σώσει την ήττα με τον Σίλβα.

Χωρίς νικητή, με μία αποβολή και με πολλές διακοπές, ολοκληρώθηκε το Σούπερ Κλάσικο. Η Ρίβερ Πλέιτ “πάγωσε” το Λα Μπομπονέρα μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Λαντζίνι, αλλά η Μπόκα κατάφερε στο 39′ να σώσει την ήττα με τον Σίλβα. Τέσσερα λεπτά πριν τη ισοφάριση ο Σάντσες είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2-0 που θα έφερνε τη Ρίβερ πιο κοντά στο τρίποντο. .

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Στο πρώτο κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο στο δικό τους καλό 45λεπτο ναι μεν σκόραραν, αλλά δέχτηκαν και ένα γκολ. Αντίθετα η Μπόκα στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ, το οποίο θα της χάριζε και τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι παραλίγο να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο γκολκίπερ της Ρίβελ Πλέιτ σταμάτησε το σουτ του Μπράβο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουρντίσο αντίκρησε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.

Η αναμέτρηση τελείωσε στο 114, επειδή ο διαιτητής χρειάστηκε να διακόψει αρκετές φορές το παιχνίδι. Καπνογόνα, κροτίδες και αντικείμενα έπεσαν αρκετές φορές στον αγωνιστικό χώρο με τον Ντελφίνο να “διατάζει” την προσωρινή διακοπή του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.