Τα πλάνα των Αλμέιδα – Φαλσιόνι

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι της Ρίβερ με τη Μπόκα, έχει ξεκινήσει με τους προπονητές των δύο συλλόγων να μην έχουν να κρύψουν και πολλά.

Η αντίστροφη μέτρηση για  το μεγάλο ντέρμπι της Ρίβερ με τη Μπόκα, έχει ξεκινήσει με τους προπονητές των δύο συλλόγων να μην έχουν να κρύψουν και πολλά.

Ο Χούλιο Φαλσιόνι προετοιμάζει την ομάδα του έχοντας να αντιμετωπίσει κάποια προβληματάκια, ωστόσο, υπάρχουν παίκτες που επιστρέφουν (όπως αυτή του Εμιλιάνο Αλμπίν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και δίνουν επιπλέον λύσεις στον «Αυτοκράτορα».
 
Έτσι, όπως έδειξε στις προπονήσεις ο Φαλσιόνι, οι «χεϊνέσες» θα παραταχθούν με 4-4-2 και η πιθανότερη ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους εξής: Οριόν – Αλμπίν, Σκιάβι, Μπουρδίσο, Κλεμέντε – Τσάβες, Σομόσα, Ερβίτι, Σάντσες Μίνιο – Βιάτρι, Σίλβα.
 
Το ίδιο σύστημα σκοπεύει να ακολουθήσει και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος το έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 34 φορές στα 56 παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο των «Μιγιονάριος». Μάλιστα, ο «Πελάδο» αποκάλυψε ότι ο Γκαμπριέλ «Ελ Νέγρο» Μερκάδο έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο και είναι διαθέσιμος για το Κλάσικο, όπως και ο Νταβίντ Τρεζεγκέ. Αμφότεροι παίρνουν, λογικά, θέση στην ενδεκάδα.
 
Μπαροβέρο – Μερκάδο, Μποτινέλι, Πετσέλα, Ραμίρο Φούνες Μόρι – Σάντσες, Πόνσιο, Σιριγλιάνο, Αγίρε – Τρεζεγκέ, Μόρα.
 
Σε περίπτωση που ο Αλμέιδα επιλέξει 4-3-3 τότε θα μπει στην ενδεκάδα ο Κάρλος Λούνα και θα μείνει εκτός ο Σιριγλιάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας