Συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι ο Σκιάβι

Συνήθως όταν μια ομάδα είναι κοντά στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος λέμε ότι απέχει μια ανάσα. Στην περίπτωση της Μπόκα ισχύει 100%, αφού οι «χεϊνέσες» θέλουν μόλις έναν πόντο την Κυριακή το βράδυ για να στεφθούν πρωταθλητές για πρώτη φορά μετά το Απερτούρα του 2008.

Συνήθως όταν μια ομάδα είναι κοντά στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος λέμε ότι απέχει μια ανάσα. Στην περίπτωση της Μπόκα ισχύει 100%, αφού οι «χεϊνέσες» θέλουν μόλις έναν πόντο την Κυριακή το βράδυ για να στεφθούν πρωταθλητές για πρώτη φορά μετά το Απερτούρα του 2008. Πάντως, επειδή στη Μπόκα την έχουν πατήσει στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις (Απερτούρα 2006 χάθηκε σε μπαράζ από Εστουδιάντες) προσέχουν για να έχουν.

«Έχουμε δεχθεί 4 γκολ, έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στον αγώνα με τη Μπάνφιλντ για να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος» τόνισε ο Ρολάντο Σκιάβι, ο οποίος μίλησε και για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να συνεχίσει και στο Κλαοσούρα του 2012: «Μίλησα με τον Παλέρμο και μου είπε πως θα ήταν καλό να συνεχίσω μέχρι το καλοκαίρι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Είμαι ενθουσιασμένος στη Μπόκα, ανυπομονώ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και φυσικά να αγωνιστούμε την επόμενη σεζόν στο Κόπα Λιμπερταδόρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.