Ετοιμος για θυσίες ο Λαμέλα

Διατεθειμένος να παίξει σε όποια θέση του ζητήσει ο προπονητής του Λουίς Ενρίκε δήλωσε ο Ερικ Λαμέλα, μιλώντας εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης της Ρόμα με την Ιντερ.

Διατεθειμένος να παίξει σε όποια θέση του ζητήσει ο προπονητής του Λουίς Ενρίκε δήλωσε ο Ερικ Λαμέλα, μιλώντας εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης της Ρόμα με την Ιντερ.
 
Ο 19χρονος νεοαποκτηθείς άσος από τη Ρίβερ Πλέιτ δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «νερατζούρι», λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών της Κολομβίας.
 
«Πού βλέπω τον εαυτό μου στην ενδεκάδα του προπονητή; Οπου με θέλει εκείνος, εγώ είμαι έτοιμος να αγωνιστώ», ανέφερε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα romagiallorossa.it.
 
Οσο για το τι έχει δει μέχρι τώρα από τη Ρώμη στον ένα μήνα που έχει περάσει από την εγκατάστασή του εκεί, ομολογεί ότι δεν είναι πολλά. «Μέχρι τώρα δεν έχω επισκεφθεί πολλά μέρη της Ρώμης, αλλά μπορεί κανείς εύκολα να αισθανθεί την ιστορία και ελπίζω να δω σύντομα όλα τα αξιοθέατα. Ως τώρα, έχω δει μόνο το προπονητικό κέντρο στην Τριγκόρια και το Ολίμπικο. Οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι και μου θυμίζουν εκείνους της Ρίβερ», σχολίασε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.