Το «Superclasico» Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς

Έφτασε η ώρα για το απόλυτο ντέρμπι της Αργεντινής στα κανάλια Novasports! Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 00:15 τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά το «Superclasico», Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Inicial.

Έφτασε η ώρα για το απόλυτο ντέρμπι της Αργεντινής στα κανάλια Novasports! Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 00:15 τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά το «Superclasico», Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Inicial.

Το. καυτό «Monumental» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους δύο «μονομάχους», με τους «Εκατομμυριούχους» να αντιμετωπίζουν τους «Γενοβέζους»» σε ένα ματς που το περιμένει η Αργεντινή με. κομμένη την ανάσα και θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports.

Εκτός όμως από το ντέρμπι Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς, η 10η αγωνιστική περιλαμβάνει και το παιχνίδι Χιμνάσα – Βελέζ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 22:00 και θα καλυφθεί απευθείας από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής: 

Κυριακή 06/10 22:00  Χιμνάσια – Βελέζ από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

Κυριακή 06/10 (προς ξημερώματα Δευτέρας 07/10) 00:15 Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.