Βέρνμπλουμ: Αποχωρεί από την ενεργό δράση

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ -με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γκέτεμποργκ- ανακοίνωσε ότι σταματά την καριέρα του ως παίκτης

Ένας τραυματισμός στο γόνατο τον έκανε να πάρει την απόφαση. Ο 35χρονος, Πόντους Βέρνμπλουμ ανακοίνωσε ότι σταματά την καριέρα του ως παίκτης.

Οι σχετικές δηλώσεις υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Γκέτεμποργκ από όπου είναι και η σχετική φωτογραφία.

Στη σχετική δημοσίευση υπάρχουν και οι ευχαριστίες της σουηδικής ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή. Ο Βέρνμπλουμ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Γκέτεμποργκ και την ολοκληρώνει εκεί. 

Στην Γκέτεμποργκ πήγε το προηγούμενο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ. Με τη σουηδική ομάδα σε αυτό το διάστημα έκανε 23 παιχνίδια και πέτυχε 3 γκολ. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι ήταν στις 23 Μαΐου.

Ο Βέρνμπλουμ, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: “Είναι δυσάρεστο. Είμαι χαρούμενος όμως που τελειώνω την καριέρα μου στην Γκέτεμποργκ. Ήταν το όνειρό μου να παίξω εγώ όπως όταν ήμουν μικρός. Στη διάρκεια των χρόνων στο εξωτερικό, ήθελα να σταματήσω την καριέρα μου στην Γκέτεμποργκ. Θα ήθελα να συνεχίσω αλλά το σώμα δεν το θέλει όσο πολύ το θέλω εγώ. Είναι πικρό. Είναι μια δύσκολη απόφαση αλλά πρέπει να ακούσω τα μηνύματα του σώματος. Πιστεύω στην ομάδα και ξέρω ότι έχουμε κάτι καλό που γίνεται. Πάνω από όλα, θα ήθελα να συμμετέχω στο γήπεδο επίσης στο μέλλον και να αποσυρθώ με τους δικούς μου όρους”. 

Η Γκέτεμποργκ στη δική της αναφορά για τον Βέρνμπλουμ, μεταξύ άλλων, γράφει: “186 παιχνίδια και 55 γκολ. Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Σουηδίας. Και πολλές καλές αναμνήσεις. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ μπορεί με περηφάνεια να κοιτά στα “κυανόλευκα” αποτελέσματά του σε επτά σεζόν στην ομάδα. Ήρθε ως έφηβος και ήταν μέλος της πετυχημένης ομάδας που το 2007 κατέκτησε το τελευταίο μας Πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στην Ολλανδία, τη Ρωσία και την Ελλάδα. Υπήρχαν επίσης πολλές επιτυχίες όπως επίσης και με την Εθνική ομάδα που έπαιξε σε 51 παιχνίδια”.

Επίσης, στη σχετική δημοσίευση υπάρχουν και οι δηλώσεις του Πόντους Φάρνερουντ, Αθλητικού Διευθυντή της Γκέτεμποργκ που αναδεικνύει την αξία και την προσφορά του Βέρνμπλουμ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.