Τσόλακ: “Αισθάνομαι πολύ καλά στη Μάλμε”

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Τσόλακ, του Κροάτη επιθετικού που παίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Μάλμε με την οποία πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Πρωτάθλημα

Ο Αντόνιο Τσόλακ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη Μάλμε για το σουηδικό Πρωτάθλημα. Ο Κροάτης επιθετικός που παίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη σουηδική ομάδα σκόραρε στο παιχνίδι εναντίον της Εστερσουντ. 

Στις δηλώσεις του είπε: “Αισθάνομαι πολύ καλά στη Μάλμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ. Θα έλεγα ότι το πρώτο είναι και το πιο δύσκολο. Είμαι χαρούμενος επίσης, επειδή σκόραρα στην έδρα μας. Δυστυχώς, δεν κερδίσαμε, αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μερικές φορές είναι ωραίο να κερδίζεις με 1-0, αλλά πρέπει να σκοράρεις και 2 και 3 γκολ. Ξέραμε ότι η Έστερσουντ θα είχε τις δικές της ευκαιρίες και δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ από ένα κόρνερ”.

Πρόσθεσε: “Ήταν μία εντελώς τρελή εβδομάδα! Βγήκε θετικό το τεστ που έκανα, αλλά δεν είχα συμπτώματα. Αισθανόμουν μία χαρά. Κάθε μέρα έκανα ότι χρειαζόταν για να διατηρήσω τη φόρμα μου, αλλά προπονήθηκα κανονικά κι όλα πήγαν καλά. Ο προπονητής με ρώτησε πως αισθάνομαι και του είπα ότι είμαι καλά. Δε συνηθίζεται να παίζεις 90 λεπτά μετά από μία τέτοια εβδομάδα, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά για την ομάδα”.

Συμπλήρωσε: “Αισθάνομαι πολύ καλά στη Μάλμε. Το προσωπικό της ομάδας, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, με έχουν καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο. Ειλικρινά, αυτό σημαίνει πολλά για έναν παίκτη. Φαίνεται και στο γήπεδο. Αλλά έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας και πρέπει να δείχνω τι μπορώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι. Θα δούμε τι θα προκύψει μετά. Είμαι ήρεμος, βλέπω ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.