Τότεναμ – Τσελσι 0-1 : Έκλεισε θέση στο Γουέμπλεϊ (hls)

Η Τσέλσι νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι την Τότεναμ, αυτή την φορά με 1-0 και με συνολικό σκορ 3-0 πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Carabao Cup.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο γήπεδο. Στο πρώτο εικοσάλεπτο, έκανε επτά τελικές προσπάθειες, κέρδισε τρία κόρνερ και με ένα από αυτά σκόραρε με τον Ρούντιγκερ (18′).

Ο Γκολίνι έσωσε δύο φορές την Τότεναμ από χειρότερα πράγματα σταματώντας τον Λουκάκου (11′) και τον Χάντσον-Οντόι (23′). Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Τότεναμ είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κέιν (32′).

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Τότεναμ να είναι εξαιρετική για είκοσι λεπτά. Να χάει μια σημαντική ευκαιρία με τον Ρογιάλ (60′) και να σκοράρει στο 63ο λεπτό με τον Κέιν ο οποίος ήταν όφσαϊντ.

Ο Τούχελ αμέσως μετά το γκολ που δεν μέτρησε έκανε τρεις αλλαγές, πήρε τον έλεγχο και το ματς έφτασε χωρίς να αγχωθεί η Τσέλσι στο φινάλε.

Τα highlights του αγώνα

Με συνολικό σκορ 3-0 η Τσέλσι επέστρεψε σε τελικό Carabao Cup μετά από τρία χρόνια. Περιμένει αντίπαλο από το ζευγάρι Λίβερπουλ – Άρσεναλ.

Τότεναμ (3/4/3) : Γκολίνι – Ταγκάνγκα, Σάντσες, Ντείβις – Ρογιάλ, Γουίνκς (81′ Σκιπ), Χόιμπιεργκ, Ντόχερτι (65′ Σεσενιόν) – Λο Σέλσο (71′ Χιλ), Λούκας, Κέιν

Τσέλσι (4/4/2) : Κέπα – Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (66′ Τ. Σίλβα), Ρούντιγκερ, Σαρ – Μάουντ (66′ Ζιγές), Ζορζίνιο (82′ Λόφτους-Τσικ), Κόβατσιτς (77′ Καντέ), Χάντσον-Οντόι – Βέρνερ (66′ Αλόνσο), Λουκάκου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.