Καμερούν: Ο Σαμουέλ Ετό είναι ένας αυστηρός πρόεδρος (vid)

Ο Σαμουέλ Ετό πήρε στα αποδυτήρια του Καμερούν μετά τη νίκη 1-0 επί του Μπουρούντι και “έτριξε” τα δόντια στους παίκτες.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν ζήτησε από τους παίκτες καλύτερες εμφανίσεις και παράλληλα τους απείλησε πως τους αντικαταστήσει με πιτσιρικάδες, αν δε βελτιωθούν στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά, ο Ετό δήλωσε: “Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος, δε με νοιάζει απέναντι σε ποια ομάδα παίζετε, εδώ εκπροσωπείτε το Καμερούν. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος. Στην καριέρα μου έχασα την ευκαιρία να είμαι στο Μουντιάλ, αλλά ξέρω τι προβλήματα είχα ν’ αντιμετωπίσω. Τέτοια προβλήματα δεν θα επιτρέψω να εμφανιστούν ξανά”.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος επιθετικός συμπλήρωσε: “Αν το αξίζετε, θα παίζετε. Αν δεν το αξίζετε, θα δώσουμε με χαρά την ευκαιρία σε πιτσιρικάδες να πάρουν τη θέση σας. Κανείς δεν έχει εγγυημένη θέση στην ομάδα. Κανείς! Να κάνετε σωστά τη δουλειά σας όταν φοράτε αυτή τη φανέλα. Κάθεστε όλοι εδώ και δεν έχετε ιδέα τι μάχες δίνω για εσάς. Μπορεί να σκέφτεστε “τι μας λέει τώρα ο χαζός” αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά τι λάθη έχω κάνει και γιατί απέτυχα”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.