Καμερούν-Αίγυπτος 0-0 (1-3 πεν.): Στον τελικό οι “Φαραώ”!

Μετά από συγκλονιστική μάχη δύο ωρών χωρίς σκορ, Καμερούν και Αίγυπτος έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι με την παρέα του Σαλάχ να αποκλείει τους διοργανωτές. Έπιασε δύο ο Γκαμπάσκι.

Καμερούν και Αίγυπτος έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για το πολυπόθητο εισιτήριο, σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις και μέτριο από πλευράς θεάματος.

Οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους και η δύναμη επικράτησε στο γήπεδο με αποτέλεσμα την πλήρη αλληλοεξουδετέρωση. Παρόλαυτα οι δύο ομάδες είχαν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού αλλά μπροστά στην εστία ήταν αναποτελεσματικές.

Λίγο πριν το τέλος αποβλήθηκε ο Κάρλος Κεϊρόζ, τεχνικός της Αιγύπτου, με τον Σαλάχ έξαλλο να διαμαρτύρεται στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση αλλά ούτε και στο έξτρα ημίωρο κάποια ομάδα μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα τα πάντα να κριθούν στην διαδικασία των πέναλτι.

Σε αυτήν, η Αίγυπτος ήταν πιο αποτελεσματική και πιο ψύχραιμη και με τους Ζίζο, Αμπντελμονέμ και Λασίν να ευστοχούν πήραν την πρόκριση με σκορ 3-1. Για το Καμερούν μόνο ο Αμπουμπακάρ πέτυχε το πρώτο πέναλτι για να αστοχήσουν διαδοχικά οι Μουκουντί, Σιλικί και Ενζιέ, δύο εκ των οποίων απέκρουσε ο Γκαμπάσκι.

Έτσι η Αίγυπτος πήρε μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2017 και οδεύει προς την 8η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στον τελικό της Κυριακής απέναντι στην Σενεγάλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.