Αίγυπτος – Μαρόκο 2-1(παρ.): Με ανατροπή και Σαλάχ οι Φαραώ στα ημιτελικά (pics)

Η Αίγυπτος χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο και τον Μοχάμεντ Σαλάχ για να γυρίσει το ματς (κ.α 1-1), οι Φαραώ έδωσαν ραντεβού με το Καμερούν στους ''4''.

Ο μέσος της γαλλικής Ανζέ, Σοφιάν Μπουφάλ έδωσε νωρίς το προβάδισμα στο Μαρόκο με εκτέλεση πέναλτι (0-1, 6ο λεπτό), πετυχαίνοντας το 3ο γκολ του στην διοργάνωση και διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου (0-1). Στο δεύτερο μέρος η Αίγυπτος αντέδρασε και βρήκε την ισοφάριση με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ (1-1, 53ο λεπτό), ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στην φετινή διοργάνωση (6ο συνολικά σε τρία Κόπα Άφρικα) και έστειλε τον προημιτελικό στην παράταση αφού το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Στον έξτρα χρόνο της παράτασης ο μεσοεπιθετικός της Άστον Βιλα, Τρεζεγκέ (1o γκολ) που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, κατόρθωσε να δώσει το προβάδισμα στην Άιγυπτο που πέτυχε την ανατροπή (2-1, 100′) μετά από ασίστ του Μο Σαλάχ.

Απόψε στις 21.00 ο τέταρτος και τελευταίος προημιτελικός ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ισημερινή Γουϊνέα με τον νικητή να παίζει με την Μπουρκίνα Φάσο (2/2) που χθες απέκλεισε την Τυνησία (1-0). Η Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το Καμερούν (3/2) που χθες (29/1) απέκλεισε τη Γκάμπια (2-0).

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

(2/2) Μπουρκίνα Φάσο – Σενεγάλη ή Ισημερινή Γουϊνέα

(3/2) Καμερούν – Αίγυπτος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.