Γκάρι Ροντρίγκες: “Μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε”

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες μετά το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι του Πράσινου Ακρωτηρίου με το Καμερούν.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες μετά το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι του Πράσινου Ακρωτηρίου με το Καμερούν. Ο Αφρικανός μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά και το όνειρο που… συνεχίζεται.

«Είδα πως δεν ήμουν οφσάιντ και παράλληλα πως ο μέσος έτρεχε βαθιά. Η μπάλα μου ήρθε πίσω και ήταν τέλεια για ένα τακουνάκι. Νομίζω πως ο Ονανά είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ολλανδία τα τελευταία χρόνια. Τον ξέρω και για αυτό ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο», ανέφερε ο Ροντρίγκες για το γκολ που σημείωσε και πρόσθεσε:

«Έχουμε παίξει κόντρα σε μεγάλες χώρες και επίσης πετύχαμε αποτελέσματα. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να φτιάξουμε κάτι όμορφο. Μπορούμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Ο άσος του Ολυμπιακού σχολίασε και τη δημοσιότητα που έχει κερδίσει μετά το τέρμα που σημείωσε στη διοργάνωση: «Όλα είναι δυνατά για όλους. Για νεαρούς παίκτες που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν άλλο. Υπάρχουν αρκετοί δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη, νομίζω ότι είμαι ένα παράδειγμα αυτού. Θα γίνω αστέρι στο Πράσινο Ακρωτήριο μετά από αυτό το γκολ; Μετά από αυτό το τακουνάκι σίγουρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.