Ομπαμεγιάνγκ: Γυρίζει Λονδίνο και αφήνει την Γκαμπόν

Η σύντομη παραμονή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ολοκληρώθηκε χωρίς να παίξει ούτε ένα ματς, καθώς η Γκαμπόν επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στο Λονδίνο για ιατρικούς λόγους.

Ο επιθετικός της Γκαμπόν βρέθηκε θετικός στον COVID-19 στις 6 Ιανουαρίου και αποκλείστηκε από την πρεμιέρα απέναντι στις Κομόρες. Αρχικά αναμενόταν να επιστρέψει στη δράση για τον αγώνα με την Γκάνα (1-1) με τον Ομπαμεγιάνγκ να απευθύνεται στα μέσα ενημέρωσης την ημέρα πριν από το παιχνίδι, αφού επέστρεψε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ κορωνοϊού. Ωστόσο, αναχαιτίστηκε για ιατρικούς λόγους, αφού η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου (CAF) εντόπισε “καρδιακές βλάβες” – βλάβη ή μη φυσιολογική αλλαγή στον ιστό του σώματος – στους υγειονομικούς ελέγχους. Το ίδιο συνέβη και με τον Μάριο Λεμινά που επιστρέφει στην ομάδα του.

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Γκαμπόν αποφάσισε να επαναφέρει τους παίκτες Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Μάριο Λεμίνα στη διάθεση των συλλόγων τους προκειμένου να παρακολουθήσουν πιο εμπεριστατωμένες εξετάσεις».

Ο Ομπαμεγιάνγκ επιστρέφει στην Άρσεναλ με το μέλλον του στον σύλλογο ασαφές. Ο επιθετικός αφαιρέθηκε από την αρχηγία τον Δεκέμβριο αφού φέρεται να επέστρεψε αργά από ένα ταξίδι στο εξωτερικό και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε από την αρχική ενδεκάδα. Δεν έπαιξε ξανά πριν του επιτραπεί να φύγει νωρίς για το Καμερούν και το Κόπα Άφρικα με τον Μικέλ Αρτέτα να αποκαλύπτει ότι το αίτημα της Γκαμπόν σχετικά με αυτό το θέμα είχε γίνει δεκτό επειδή ο ποδοσφαιριστής δεν επρόκειτο να παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.