Copa Africa: «Κόλλησε» στο 0-0 η Σενεγάλη

Mε βασικό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Παπέ Σισέ η Σενεγάλη αντιμετώπισε τη Γουινέα, που δεν είχε στην αποστολή της τον τραυματία Αγκιμπού Καμαρά.

Η ομάδα του Αλιού Σισέ είχε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ απέναντι στους αντιπάλους της, έχοντας κερδίσει οκτώ από τις προηγούμενες 12 μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Η Σενεγάλη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ανάγκασε τη Γουινέα να βρίσκεται συνεχώς σε θέση άμυνας. Παρά τις 10 τελικές προσπάθειες (έναντι 5 της Γουινέας) όμως, δεν δημιούργησε σημαντικές φάσεις (μόλις 2 τελικές στην εστία).

Η κορυφαία στιγμή για την ομάδα του Αλιού Σισέ ήρθε στο 57ο λεπτό όταν την κεφαλιά του Ντιαλό έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αλί Κεϊτά. Στο 67΄απέτυχε να σκοράρει ο Σαρ και το γκολ για την Σενεγάλη έμοιαζε αναπόφευκτη εξέλιξη, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Παρέμεινε όμως έως το τέλος το στείρο 0-0, αλλά οι δύο ομάδες φτάνοντας τους 4 βαθμούς απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης, έναντι των Μαλάουι και Ζιμπάμπουε που αγωνίζονται μεταξύ τους, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.