Ολυμπιακός: Η ευχή του Μαντί και η απάντηση του Αγκιμπού (pic)

Η ανάρτηση του Μαντί Καμαρά για τη Γουινέα και η απάντηση με νόημα του Αγκιμπού.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη και αρκετά βλέμματα στρέφονται στις προσπάθειες των παικτών της “Μαύρης Ηπείρου” για διάκριση. Ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να βρεθεί στην τελική φάση, καθώς αποκλείστηκε απ’ τον προπονητή της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά. Ο 24χρονος μέσος εξήγησε στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο novasports.gr, τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε εκτός Κόπα Άφρικα και λίγες ώρες αργότερα προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στα social media.

“Είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά έχουμε κοινό τα κότσια αυτή της ομάδας, την οποία θα ακολουθήσουμε ως το τέλος της διοργάνωσης. Οι προσευχές μου, η καρδιά μου και οι σκέψεις μου θα σας συντροφεύει κατά τη διάρκεια του Κυπελλου Εθνών Αφρικής”.

Ο Μαντί Καμαρά και μ΄αυτόν τον τρόπο έδειξε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν για τον αποκλεισμό του και πως παραμένει “στρατιώτης” της εθνικής ομάδας. Αρκετοί συμπαίκτες απάντησαν με ενθουσιασμό και ένας απ’ αυτούς ήταν ο συνεπώνυμος του, Αγκιμπού, επίσης παίκτης του Ολυμπιακού. Το παιδί-θαύμα των πρωταθλητών έγραψε:

“Ευχαριστώ για το μήνυμα σου μεγάλε αδερφέ και σ’ ευχαριστώ ξανά για τις συμβουλες σου. Είμαστε μαζί εδώ”.

Είναι γνωστό πως ο Μαντί συμβουλεύει αρκετά τον Αγκιμπού Καμαρά από το ξεκίνημα της κοινής θητείας τους στον Ολυμπιακό και φυσικά ο νεαρός το αναγνωρίζει με κάθε ευκαιρία. Η Γουινέα ξεκινά αύριο (10/01) τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων με αντίπαλο το Μαλάουι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.