Μαρόκο: Με δικό του προσωπικό και πέντε τόνους αποσκευές στο Copa Africa (pic)

Η τρομερή οργάνωση του Μαρόκου εν όψει της Διοργάνωσης και τα μέτρα του για να προστατευτεί η αποστολή από τον κορωνοϊό.

Έτσι αποφάσισαν να μεταβούν στο Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών τη Αφρικής με το δικό τους προσωπικό, ώστε να αντικαταστήσει προσωρινά εκείνο του ξενοδοχείου όπου θα μείνουν οι παίκτες του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς!

Μάλιστα σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας μετέφεραν την αποστολή με Boeing, το οποίο… κουβάλησε πέντε τόνους πράγματα, προσωπικούς μάγειρες, τρόφιμα, νερό και στρώματα!

Απίστευτη οργάνωση για το Μαρόκο, το οποίο θέλει να προστατευτεί από την πανδημία του κορωνοϊού με οποιοδήποτε κόστος, επιτρέποντας στους παίκτες του να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας