Ολυμπιακός: “Χάνει” τελικά τον Σισέ


Η παρουσία του Παπέ Αμπού Σισέ στο Κόπα Άφρικα φαίνεται πως “κλείδωσε” και στον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε ένας ακόμη πονοκέφαλος για την άμυνά του.

Ο προπονητής της Σενεγάλης, επίσης Σισέ, έδωσε την ευκαιρία στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού στο ματς με το Κονγκο και ο Παπέ Αμπού Σισέ όχι απλά τον δικαίωσε αλλά ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής του ομάδας.

Σύμφωνα με τους Σενεγαλέζους ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται στην λίστα με τους “σίγουρους” για το Κοπα Άφρικα κάτι που σημαίνει πως ο Μαρτίνς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του εκείνη την περίοδο.

Η διοργάνωση, που μετατέθηκε κατά ένα χρόνο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα διεξαχθεί στο Καμερούν από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022.

Πέρα από τον Σισέ εκείνη την εποχή και την ίδια διοργάνωση ο Ολυμπιακός αναμένεται να “χάσει” κι άλλους βασικούς τους παίκτες, καθώς τις Εθνικές τους ομάδες λογικά, θα ακολουθήσουν οι Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι), Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Πιέρ Κούντε (Καμερούν), Ονιεκούρου (Νιγηρία), ο Ουσεϊνού Μπα που αγωνίζεται με τη Σενεγάλη, φαίνεται πως δεν θα κληθεί για το Κόπα Άφρικα, ενώ ο ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και την Εθνική του Μαράκου.

Οι ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει το «εισιτήριο» είναι το Καμερούν (ως οικοδεσπότες), η Αλγερία, η Μπουρκίνα Φάσο, το Πράσινο Ακρωτήρι, η Κομόρες, η Αίγυπτος, η Ισημερινή Γουϊνέα, η Αιθιοπία, η Γκαμπόν, η Γκάμπια, η Γκάνα, η Γουϊνέα, η Γουϊνέα Μπισάου, η Ακτή Ελεφαντοστού, η Μαυριτανία, το Μαρόκο, η Νιγηρία, η Σενεγάλη, το Σουδάν, η Τυνησία και η Ζιμπάμπουε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.