Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Απάντησε στον Μέσι, είχε και Βλαχοδήμο (hls)

Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε με τον Μέσι, η Μπενφίκα ισοφάρισε και στο τέλος χρειάστηκε και ο Ντοναρούμα για να μη γίνει το 2-1

Ο Μέσι με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση σουτ, έκανε το 0-1 στο 22’ και έβαλε μπροστά την Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι στην Πορτογαλία. Η γαλλική ομάδα είχε το 2/2 και ήθελε να πάρει την τρίτη σερί νίκη απέναντι όμως σε μια Μπενφίκα που είχε και αυτή δύο νίκες και ήταν αποφασισμένη να βάλει φρένο στην Παρί. Και τα κατάφερε… 

Ισόπαλο το αποτέλεσμα και πλέον κάθε ομάδα έχει από 7 βαθμούς.

Η πορτογαλική ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο είχε καλές στιγμές για να σκοράρει πρώτα. Ο Ντοναρούμα είχε απάντηση και στον Ράμος και στον Νέρες. Ο Ιταλός πορτιέρε κράτησε ανέπαφη την εστία του και μετά το 0-1 στην προσπάθεια του Αντόνιο Σίλβα.

Το γκολ του Μέσι (εκπληκτικό τελείωμα με ταχύτατη εκτέλεση χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο στον Βλαχοδήμο) στην πρώτη αξιόλογη φάση που έκανε η Παρί στο παιχνίδι άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα και η γαλλική ομάδα κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα υποχρεώνοντας την Μπενφίκα να προσέξει πολύ πια την άμυνά της. 

Η Παρί πάντως, παρά την κατοχή της μπάλας δεν έκανε τις μεγάλες φάσεις. Η Μπενφίκα έψαχνε στην κόντρα να δημιουργήσει κάτι καλό και βρήκε τρόπο να κάνει το 1-1 στο 41’ με το αυτογκόλ του Ντανίλο.

Στο β’ μέρος η Παρί αύξησε κι άλλο το ποσοστό κατοχής της μπάλας (60%-40% για την Παρί και 15-8 οι τελικές για τη γαλλική ομάδα) με την Μπενφίκα να προσπαθεί να κλείσει τους διαδρόμους για την εστία του Βλαχοδήμου που έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Και στο 49′ στο Χακίμι (στη συνέχεια ο Νεϊμάρ είχε δοκάρι) και στο 55′ -στο απευθείας φάουλ του Νεϊμάρ- και στο 61′ σε νέα προσπάθεια του Χακίμι όπως και στο σουτ του Εμπαπέ στο 69′.

Το παιχνίδι είχε και την απόκρουση του Ντοναρούμα που σταμάτησε τον Ράφα Σίλβα σε μια εκπληκτική κούρσα που έκανε και έφτασε μέχρι το τετ-α-τετ στο 81′.

Η τελευταία φάση ήταν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων στο σουτ-άουτ του Φαμπιάν Ρουίζ που είχε πάρει τη θέση του Βιτίνια στο 87′. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.