Ο Ρουμένίγκε «βλέπει» Καν ή Νόιερ για CEO στη Μπάγερν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, θα ήθελε να δει τον Τόμας Μίλερ ή τον Μάνουελ Νόιερ  να συνεχίζουν στη Μπάγερν και από άλλο πόστο, μετά το τέλος της καριέρας τους.

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να εκμεταλλεύεται και να ανταμείβει ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στους Βαυαρούς και αυτοί οι δύο, όπως και ο Ρουμενίγκε, έχουν γράψει με «χρυσά» γράμματα το όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου.   
«Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να έχουν στο «κάδρο» τους τον Τόμας Μίλερ. Ο Νόιερ είναι επίσης ο αρχηγός μας, οπότε έχει κι αυτός τα φόντα. Και οι δύο θα φάνταζαν καλοί, για μία άλλη θέση στη Μπάγερν, όταν θα κλείσει η καριέρα τους», δήλωσε ο Ρουμένίγκε σε γερμανικά Μέσα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με μια πιθανή διευθυντική εργασία στο μέλλον για κάποιον από τους δύο .

Ο Μίλερ εντάχθηκε στην οικογένεια της Μπάγερν το 2000, σε ηλικία 11 ετών. Από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές και των οπαδών και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, «δικαιούται» βάσει προσόντων μία διοικητική θέση στο μέλλον. Ο Νόιερ είναι εξίσου καλός υποψήφιος για διευθυντική θέση στο Μόναχο. Θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες στην ιστορία του αθλήματος και έχει ηγηθεί κάποιων από των καλύτερων συνόλων της πρόσφατης ιστορίας για τη Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας. Ο Ρουμενίγκε θα παραιτηθεί από τη θέση του στη Μπάγερν στο τέλος του χρόνου και θα παραδώσει τα ηνία στον Όλιβερ Καν, ο οποίος θα κληρονομήσει το ρόλο του CEO στους Γερμανούς «γίγαντες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.